Afstuderen bij Vekabo

Even voorstellen: Esmee van Os

Esmee van Os is begonnen met haar afstudeerstage bij Vekabo.
Hieronder stelt ze zich even voor.

Foto Esmee van Os

Hallo allemaal,

Mijn naam is Esmee van Os, ik ben 21 jaar oud en woon in Kaatsheuvel. Op dit moment ben ik een vierde jaar studente Tourism Management (NL) aan Breda University of Applied Sciences. Het afgelopen half jaar ben ik bezig geweest met de minor betekenisvol ondernemen en onderzoeken aan Avans Hogeschool Breda. Deze heb ik succesvol kunnen afronden en nu begint mijn afstudeerperiode die bij in het Groen/ Vekabo zal plaatsvinden. Het afstudeeronderzoek zal plaatsvinden in de periode tussen februari en mei 2023.

Tijdens het onderzoek zal de focus liggen op hoe de bij vekabo aangesloten bedrijven ervoor kunnen zorgen dat ook de gasten zich duurzaam gaan gedragen, zonder dat dit op een negatieve, belerende manier naar de gasten gecommuniceerd wordt. Kortom, hoe krijg je ook gasten duurzamer tijdens hun verblijf en verander je hun gedrag tijdens een verblijf?


Het onderzoek zal onder andere bestaan uit online deskresearch, maar het belangrijkste onderdeel in het onderzoek zijn de bedrijfsbezoeken. Tijdens de afstudeerperiode zullen verschillende bedrijfsbezoeken ingepland worden. Tijdens deze bezoeken zullen er interviews afgenomen worden en tijd genomen worden voor een observatieonderzoek.

Het is natuurlijk een uitdaging om dit te onderzoeken, maar ik ga er voor de volle 100% voor met hopelijk een mooi eindresultaat. Ook door de bedrijfsbezoeken te brengen leer ik jullie zelf en jullie bedrijven beter kennen. Dit zal allemaal helpen bij het opleveren van een geslaagd eindproduct waar ook jullie belangen bij zullen hebben en uiteindelijk kunnen gebruiken binnen de bedrijven.

Zo, dit was dan in het kort wie ik ben en wat ik wil gaan doen en betekenen voor jullie. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik en mochten er vragen of onduidelijkheden zijn neem dan gerust contact met mij op!

Groetjes,
Esmee van Os