Van Ee buitenspeelgoed

Speeltoestellen  

  • Contactpersoon Klantenservice
  • Provincie Gelderland
  • Plaats Kootwijkerbroek
  • Adres De Standerd 6

De kinderen van uw gasten moeten zelfstandig kunnen spelen op uw vakantiepark of camping. Het alternatief? Ouders die hun vakantie op uw accommodatie als vermoeiend ervaren omdat hun kinderen continu om aandacht vroegen. Die gasten ziet u volgend jaar niet terug…

Dat kan anders: richt het terrein bij de kampeerplekken of vakantiehuisjes zo in dat kinderen zichzelf kunnen vermaken. Zorg voor voldoende speelmogelijkheden. Dat geeft zowel kinderen als hun ouders een onvergetelijke vakantie.

Van Ee Buitenspeelgoed heeft meer dan 25 jaar ervaring als leverancier van hoogwaardig speelgoed. Wij helpen u graag om uw accommodatie zo in te richten dat kinderen & ouders bij u op vakantie willen.

Trampoline op uw camping

Trampolines zijn misschien wel de meest populaire attractie op de camping. Wilt u een trampoline kopen voor uw terrein? Let er dan op dat u een gekeurde trampoline aan moet schaffen (volgens de EN 1176 norm). Binnen ons assortiment hebben we o.a. enkele BERG trampoline modellen die gecertificeerd zijn voor openbaar gebruik. 

Neem contact met ons op voor een offerte op maat. We helpen u ook graag met advies over hoe u met de speeltoestellen op uw terrein kunt voldoen aan het Warenwetbesluit attractie- en speeltoestellen (WAS) en de EN 1176 norm.

Welke trampoline kunt u het beste kiezen? 

Onze ervaring is dat kinderen een ingegraven trampoline sneller gebruiken dan een trampoline met veiligheidsnet (op poten).  Door de trampoline in de grond te plaatsen maakt u de trampoline niet alleen beter toegankelijk voor kinderen, maar het maakt het springen ook een stuk veiliger. Op een groter terrein kunt u ook een batterij plaatsen met meerdere trampolines.

Maak het voor ouders makkelijk om toezicht te houden als hun kinderen op de trampoline springen: Plaats een picknicktafel of tuinbank in de buurt van de trampoline. Dit bevorderd het veilig gebruik van het speeltoestel.

Koop uw trampoline bij Van Ee Buitenspeelgoed: U kunt er dan op rekenen dat we u langdurig zullen helpen met service en vervangende onderdelen om de trampoline in goede staat te houden.

Skelters verhuren voor extra omzet

Vergroot uw inkomsten door te investeren in skelters die u kunt verhuren aan uw gasten. Geschikt voor de verhuur zijn o.a. BERG Buddy skelters, grote BERG skelters en de vierpersoons BERG Gran Tour skelters. Hiermee kunt u een BERG skelter verhuren aan zowel jonge kinderen, oudere kinderen als volwassenen. 

We kunnen de grote BERG skelters ook leveren met een XXL skelterframe, wat deze gocart ook geschikt maakt voor volwassenen. 

Speelgoed voor regenachtige dagen

Wisselvallig Nederlands zomerweer hoeft de vakantie van uw gasten niet in het water te laten vallen. Met het juiste speelgoed in de gemeenschappelijke ruimte geeft u kinderen ook bij regenachtig weer een leuke vakantie. 

Een voetbaltafel is gegarandeerd een succes. Meedoen is eenvoudig, dat maakt het tafelvoetbalspel populair onder jong en oud. Voor binnen voldoet een indoor voetbaltafel. Hebt u een open schuur of een afdak? Kies dan voor een outdoor voetbaltafel. Deze is bestand tegen vocht & kan het hele jaar buiten blijven staan.