Van Hees Infra Techniek

 

  • Contactpersoon Patrick van Hees
  • Provincie Actief door heel Nederland
  • Plaats Ravenstein (NB)
  • Adres De Hammen 49

Van Hees Infra Techniek 

Van Hees Infra Techniek is uw partner voor al uw infra- en recreatiewerkzaamheden.  We richten ons met name op de recreatietechniek voor campings, mini-campings, camperplaatsen, bungalowparken en jachthavens. Samen met u bespreken we alle technische en praktische aspecten van de opdracht. Hierbij streven wij naar een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Naast het compleet uitvoeren van projecten, kunnen wij u ook ondersteunen in het voortraject van uw plannen of tijdens uitvoering in eigen beheer.

Van Hees Infra Techniek werkzaamheden

Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kunnen u met raad en daad van dienst zijn. Regelmatig zitten wij al in een vroeg stadium met de klant aan tafel om mee te denken en waar gewenst onze kennis in te brengen. Wilt u alles zelf uitvoeren in eigen beheer? Voor ons geen probleem. Ons uitgebreid assortiment aan producten zijn speciaal gericht op de recreatie- en jachthavenmarkt. We denken graag met u mee.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema in ons bedrijf. Van Hees Infra Techniek draagt eraan bij dat u maatschappelijk verantwoord kunt ondernemen. Ons duurzaam assortiment bestaat uit: houten led verlichting, oplaadpalen voor auto, fiets en scooter, Solar led verlichting, straat- en terreinverlichting, gerecyclede kunststof grastegels en ook gerecyclede zitbanken, picknicktafels, afvalbakken, bloembakken, enz.

Van Hees Infra Techniek camping

 Technische Groothandel

Als Technische Groothandel kunnen we u alle voorkomende elektriciteitsvoorzieningen leveren voor uw recreatiebedrijf. Door gebruik te maken van ons, door de jaren opgebouwd netwerk van leveranciers, kunnen wij u materialen leveren tegen een zeer scherp tarief.
Exclusief op de Nederlandse recreatiemarkt hebben wij ons eigen HEEKA buitenkasten. Dit zijn polyesterbuitenkasten verkrijgbaar in verschillende hoogte-, breedte- en dieptematen. Door de grote diversiteit aan mogelijkheden is er altijd wel een passende oplossing te bedenken. Kijkt u ook gerust eens op onze webshop www.elektrakast.nl. We werken samen met zorgvuldig door ons geselecteerde partners en leveranciers. Hierdoor kunnen wij zowel kleine en grote projecten realiseren.

Kantoor Van Hees Infratechniek

Contact

Van Hees Infra Techniek beschikt over een enthousiast team die graag samen met en voor u werken, vanaf begin tot eind van uw project. Wij onderscheiden ons door transparantie, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Daarnaast is persoonlijke aandacht, service en correcte tarief- en prijsstelling voor ons een vanzelfsprekendheid. Kijk gerust op onze website of bel ons voor een kennismakingsgesprek. We komen graag bij u langs. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons op kantoor.