Palènpa

Houten, herbruikbare bouwpakketten voor hutten.  

  • Contactpersoon Bas van Haastrecht
  • Provincie Actief in heel Nederland
  • Plaats Hoofddorp
  • Adres Dreamstreet 12, 2133 LK

Met de bouwpakketten van Palènpa maken kinderen prachtige hutten en torens waar ze heerlijk in kunnen spelen. Ze bouwen – onder begeleiding van ouders of een animatieteam – zonder te zagen en timmeren en met hun handen als enige gereedschap: palen en panelen worden aan elkaar verbonden met bouten en vleugelmoeren. De hutten zijn groot en sterk. Je kunt er in klimmen, doorheen kruipen en overheen lopen. Je haalt ze ook makkelijk weer uit elkaar zodat ze jarenlang opnieuw kunnen worden gebruikt. Palènpa is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar.

Palenpa_2

Een basispakket Palènpa bestaat uit 3 hutten (1,20 hoog) en 1 toren (2,40 hoog). Er zijn bruggen die je tussen de hutten en torens legt. Ook zijn er ladders. Alles is gemaakt van glad, geïmpregneerd tuinhout. In de gereedschapskistjes vind je bouten, vleugelmoeren en ringen om de verbindingen te maken. Met een basispakket bouw je met een groep van zo’n 10 kinderen onder begeleiding van één volwassene of activiteitenbegeleider. Spelen kan met meer kinderen. Het bouwen vraagt ongeveer één tot anderhalf uur. Afbouwen duurt ongeveer anderhalf uur.

Palenpa_1 Palenpa_4 Palenpa_5

In ieder gereedschapskistje zit een handleiding voor begeleiders. Ook is er een korte instructievideo die uitlegt hoe je kunt op- en afbouwen. De hutten zijn te gebruiken als onderdeel van een animatie- of activiteitenprogramma maar kunnen ook verhuurd worden aan gasten of ingezet worden voor bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes en schoolreisjes. De hutten zijn bovendien een prachtige aanleiding voor extra spel, thema’s en activiteiten. Van ‘ridders’ tot vlaggen maken en theatervoorstellingen. Speelplezier is gegarandeerd.

De basispakketten zijn te koop (€ 2.275,- exclusief BTW en transport) en te huur (€ 1.045,- per seizoen, exclusief BTW, inclusief transport). Het is ook mogelijk in andere hoeveelheden te bestellen.

Interesse? Neem dan contact op via info@palenpa.nl of 06-51851058