Seijsener

Seijsener is al 55 jaar marktleider in de Benelux op het gebied van recreatietechniek  

  • Contactpersoon Agnes Steur
  • Provincie Actief in heel Nederland
  • Plaats Zaandam
  • Adres Noorder IJ- en Zeeweg 11, 1500 EK Zaandam

Seijsener Rekreatietechniek is in de Benelux de marktleider bij de aanleg van technische infrastructuur voor campings, bungalowparken, jachthavens en camperplaatsen. Wij ontwerpen en realiseren kwalitatief hoogstaande installaties met een lange levensduur, of het nu gaat om stroom, water, gas, riool, internet, televisie, verlichting of sanitair: onze projectleiders en monteurs realiseren het. U kunt ook zelf de uitvoering (laten) doen; Seijsener verzorgt dan het adviseren en de projectbegeleiding.

Toegangscontrole: wij zorgen dat uw gasten vlot uw terrein kunnen betreden en een efficiënt beheer op uw receptie. Onze slagboominstallaties, rolhekken of tourniquets kunnen aangestuurd worden door kentekenherkenning, barcodekaartjes, SEP-cards of een app op de smartphone van de klant.

Energiebeheer gewenst? Seijsener ontzorgt u met afzonderlijk bemeterde aansluitingen die u centraal kunt inschakelen en uitlezen, zowel voor toervelden, vaste staanplaatsen als chalets. Met behulp van de SEP-card creëren wij samen met u nettere sanitairgebouwen met vlotte doorstroming, door gecontroleerde toegang en douchegebruik. Uw gasten waarderen dit!

Televisie via uw eigen kabelnet, via coax of glasvezel, is een andere Seijsener specialiteit. Tevens is dit kabelnet een uitstekende basis voor een goed WiFi netwerk over uw gehele terrein, wat wij graag voor u realiseren. Wilt u zelfservice kampeerautoplekken of –terreinen exploiteren? Seijsener heeft met Involtum AanUit.net geïntroduceerd waarmee de camperbezitter zelf stroom, verblijf en water kan afrekenen. Het is ook mogelijk om essentiële campervoorzieningen als uitstortputdeksels en –tafels bij ons te bestellen.

Verder is Seijsener Rekreatietechniek dé leverancier van technische artikelen voor de recreatie, van kabels tot verlichtingsarmaturen en zelfs wasmiddel.

Kijkt u maar eens op onze webshop www.recreaplaza.com.

Onze website www.seijsener.nl is een goede bron van informatie voor wie zijn terrein en voorzieningen onder handen wil (laten) nemen. Heeft u concrete plannen en wilt u een doortimmerd advies en een scherpe offerte, neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers!