Lozeman

Uw specialist in Tuinmachines  

  • Contactpersoon Gerben Lozeman
  • Provincie Actief in heel Nederland
  • Plaats Elst
  • Adres Bemmelseweg 64, 6662 PC

Al ruim 70 jaar is Lozeman Tuinmachines uw partner voor een compleet assortiment tuinmachines van diverse topmerken. Wij staan voor een hoge kwaliteit, scherpe prijs en grote betrouwbaarheid.

Lozeman 3

Sinds 1952 hebben wij ons gespecialiseerd in de import, distributie en verkoop van een compleet assortiment aan professionele tuinmachines in de Benelux en Duitsland. Het assortiment is gedurende de jaren ontwikkeld en verbeterd zodat we altijd de nieuwste en beste producten kunnen bieden. De focus ligt hierbij altijd op het leveren van machines van hoogstaande kwaliteit van de beste merken. Dagelijks werken vele hoveniers, groenbeheerders, recreatiebedrijven, kwekerijen, instellingen en particulieren met de machines van Lozeman en daar zijn wij trots op!

Ferrari 515 met maaibalk

Als u investeert in een machine, wilt u deze jarenlang met veel plezier en zonder problemen gebruiken. Onze vestigingen hebben een groot onderdelen magazijn en een werkplaats met vakkundige monteurs. U kunt bij ons het hele jaar door terecht voor onderhoudsbeurten, reparaties of aanpassingen aan uw machine. Ook is er de mogelijkheid tot inruil en uiteraard een demonstratie van de machine.

Ita-3171

Bent u geïnteresseerd in onze producten of diensten? Neem dan direct contact op via tel. nr. +31 (0)481 37 14 23 of e-mailadres info@lozeman.nl.