Bookingmood

Hét betaalbare, flexibele boekingsysteem  

Contact
Naar de website
E-mail dit bedrijf

Wij zijn per e-mail bereikbaar
Terug naar overzicht
  • Contactpersoon Adriaan de Jager
  • Provincie Zeeland
  • Plaats Goes
  • Adres Stationsplein 21, 4461 HP

Beschikbaarheid en boekingen beheren, makkelijk en snel!

Bookingmood is een flexibel boekingssysteem dat je eenvoudig aan je website toevoegt. Wil je alleen de beschikbaarheid van je accommodatie laten zien? Gebruik dan onze overzichtelijke beschikbaarheidskalender. Wil je dat gasten ook direct een boeking kunnen plaatsen? Maak dan gebruik van ons uitgebreide boekingsformulier, die gekoppeld is aan de beschikbaarheidskalender. Bovendien is Bookingmood 100% commissievrij, dus je weet precies waar je aan toe bent. Zo creëer je je eigen optimale boekingskanaal!

1-dashboard

Enkele handige functies van Bookingmood

Beschikbaarheidskalender

In het gebruiksvriendelijke dashboard verander je de beschikbaarheid met enkele klikken, die meteen zichtbaar zijn op je website.

2-boomhuisje

Boekingssysteem

Voeg een boekingsformulier aan je kalender toe en begin met het ontvangen van boekingen via je eigen website. Bepaal zelf welke boekingen je accepteert.

3-widget

Maak je eigen design

Kies je eigen kleuren, pas de grootte aan en personaliseer de kalenders zoals jij het wilt.

Bookingmood werkt op elke website

Het is erg makkelijk om je boekingskalender op je eigen website te plaatsen. Het werkt op alle systemen.

Slimme prijs- en boekingsregels

Maak je eigen slimme regels aan omtrent prijzen en beschikbaarheid.

Voeg gebruikers toe

Werk je met klanten, collega's, schoonmakers of anderen? Maak ze aan als gebruiker en wijs ze toe aan een of meerdere kalenders.

Synchroniseer je boekingen

Synchroniseer al je boekingen met andere websites. Bookingmood gebruikt iCal-feeds, de wereldwijde standaard. De synchronisatie kan twee kanten op werken, waardoor je geen dubbele boekingen kan ontvangen.

4-aanvragen

Meertalig

Bookingmood is beschikbaar in elke taal. Ook voor de bezoekers op je eigen website.

Prijzen

Voeg prijzen toe toon ze op je kalender. Zo is iedereen goed geïnformeerd.

Statistieken

Krijg inzicht in hoe je accommodatie het doet door alle statistieken te bekijken en vergelijken.

Boekingsdetails

Voeg extra waardevolle informatie toe aan je boekingen die alleen jij kunt zien.

Gratis proefperiode

Uiteraard is het mogelijk om Bookingmood gratis te testen. Dit kan met onze gratis proefperiode van 14 dagen. De kalender en het boekingsformulier kun je direct op je website plaatsen, zo heb je meteen een idee hoe Bookingmood zichtbaar is op je website. Wel zo fijn!

Wij helpen je graag verder!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Bookingmood voor jouw website? Schroom niet om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres info@bookingmood.com of via de chatmogelijkheid op onze website. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en helpen je graag met het plaatsen van Bookingmood op je website.

Ervaringen van Vekabo-lid Ingrid de Sain

Vekabo-lid Ingrid de Sain, van Op Vakantie bij de Boer deelt haar evaringen met Bookingmood:

Ingrid de Sain"Met ons vakantiehuis gebruiken we sinds het najaar van 2022 de reserveringsmodule van Bookingsmood. Een gebruiksvriendelijk programma dat je heel makkelijk kunt inzetten voor (kleine) accommodaties. Zelf heb ik het ook op mijn eigen site laten implementeren. Als er nu gasten op mijn site komen zien ze gelijk het formulier. Deze kunnen ze invullen en dan kan je zelf de boeking afhandelen zoals je gewend bent.

Er zijn verschillende modules die je kunt afnemen variërend van € 3,- tot € 9,- euro incl. btw per maand. Zelf hebben wij ervoor gekozen dat gasten via het formulier een boekingsaanvraag kunnen doen. Heel prettig ook voor de gast. Als je nu nog geen beschikbaarheidskalender op je website hebt, is dit een goedkope en makkelijke manier om de beschikbaarheid te tonen. De gasten weten gelijk of hun periode wel of niet beschikbaar is. Zelf kon ik zonder uitleg goed overweg met Bookingsmood.

De ondersteuning is helemaal geweldig. In het begin had ik wel wat vragen, steeds via de mail goed en snel antwoord gekregen. Na de proefperiode (die gratis is) kon je alleen betalen via Paypal of een creditcard. Ik heb aangegeven dat ervoor mij geen betaal optie tussen zat. De maker van de site heeft er toen een betaal optie aan toegevoegd zodat je via IDeal een tegoed kan aanschaffen waar je betalingen automatisch mee worden betaald.

Ik ben helemaal blij. Het is snel, makkelijk en overzichtelijk, en de gasten hebben gelijk een overzicht van de beschikbaarheid. Ze hoeven niet te wachten op een antwoord via de mail of telefoon. Het geeft mij als ondernemer meer rust."