Leden-bijeenkomsten_op_kaart.jpg

Ontmoeten en inspireren

Ook zo benieuwd hoe het is met collega Vekabo ondernemers? En hoe het staat met de In het Groen website? Kom dan naar een van de negen leden-bijeenkomsten die Vekabo vanaf 19 oktober verspreid over het land organiseert. De bijeenkomsten starten met een (gratis) lunch en je krijgt er een inspirerende rondleiding over het betreffende bedrijf. Tevens komen verenigingszaken aan bod.

Je bent van harte welkom om bij een bijeenkomst aanwezig te zijn. Er zijn geen kosten aan verbonden en je bent vrij om te kiezen naar welke bijeenkomst je wilt gaan.

LET OP: Aanmelden is verplicht en kan uiterlijk een week voor de betreffende bijeenkomst. Mocht je je aanmelden maar toch niet komen dan zijn we genoodzaakt € 20,- in rekening te brengen i.v.m. gemaakte lunchkosten.

Elke bijeenkomst kent hetzelfde programma:

  • Ontvangst en lunch
  • Toelichting verenigingszaken met in het bijzonder de In het Groen website
  • Inspirerende rondleiding op het bedrijf
  • Hulp met je vermelding op In het Groen (indien gewenst)
  • Provinciale belangenbehartiging
    (alleen in Zeeland en Noord-Brabant)

Data en locaties Aanmelden

Dinsdag 19 oktober - 12.00 - 15.30 uur
Landgoed Barendonk - Beers (NB)

Liesbeth en Jan Hermanussen hebben op hun eeuwenoude familielandgoed de Barendonk een melkveebedrijf, kleine camping en diverse accommodaties.

Millseweg 13, 5437 NB Beers

Barendonk_groot.jpeg
Donderdag 21 oktober - 12.00 - 15.30 uur
Klok'uus - 's-Heer Arendskerke (ZL)

Was Klok'uus 15 jaar geleden nog een boerderij met appel- en peerboomgaarden, is het nu een gastvrije speelboerderij voor jong en oud. Én door de ANWB verkozen tot Leukste Uitje van Zeeland in 2021.

Wissekerkseweg 6, 4458 SH 's-Heer Arendskerke

Klok'uus - groot.jpeg
Dinsdag 26 oktober - 12.00 - 15.30 uur
Nachtdijk - Cothen (UT)

Midden tussen de fruittelers van de Kromme Rijnstreek ligt de Nachtdijk: de B&B en groepsaccommodatie van Vekabo voorzitter Ellen Kok. Een bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan (getuige de Green Key certificering).

Nachtdijk 1, 3945 PK Cothen

Nachtdijk - groot.jpg
Woensdag 27 oktober - 12.00 - 15.30 uur
Buitengoed Panoven - Zevenaar (GD)

Buitengoed de Panoven is een voormalige dakpan- en steenfabriek uit 1850, die vandaag de dag dienst doet als B&B, groepsaccommodatie en restaurant. Het industriële verleden wordt al meer dan 100 jaar levend gehouden door de familie Kruitwagen.

Panovenweg 18, 6905DW Zevenaar

Panoven - groot.jpeg
Donderdag 28 oktober - 12.00 - 15.30 uur
Hoeve Bouwlust - Maasland (ZH)

Een kleine camping, vakantiehuizen, een appartement, een streekproductenwinkel, ambachtelijk ijs, dagrecreatie én een actief melkveebedrijf: Hoeve Bouwlust heeft het allemaal. Een plek met hart voor gastvrijheid, omgeving en natuur.

Oostgaag 31, 3155 CE Maasland

Hoeve Bouwlust - groot.jpeg
Dinsdag 2 november - 12.00 - 15.30 uur
't Bullekroffie - Oudesluis (NH)

Anneke Tiel runt samen met haar man Cor 't Bullekroffie. Met een kleine camping, appartementen, wellness B&B, groepsaccommodatie, en luxe boerderijkamers een groot en veelzijdig bedrijf waar alles draait om gastvrijheid.

Korte Ruigeweg 43, 1757 GN Oudesluis

Bullekroffie - groot.jpeg
Woensdag 3 november - 12.00 - 15.30 uur
Het Hunebedcentrum - Borger (DR)

Het Hunebedcentrum in Borger op de Drentse Hondsrug brengt je naar de prehistorie. Het museum heeft een internationale aantrekkingskracht maar denkt ook aan de verbinding met de regio.

Hunebedstraat 27, 9531 JT Borger

Hunebedcentrum - groot.jpg
Donderdag 4 november - 12.00 - 15.30 uur
Recreatiebedrijf de Blikvaart - Sint Anna-Parochie (FR)

Bij Blikvaart, aan het gelijknamige kanaal (onderdeel van de Elfstedentocht), staat het buitenleven- en verblijven centraal. Het bedrijf biedt een kleine camping, een vakantiehuis, groepsaccommodatie en diverse dagrecreatieve activiteiten.

Hemmemaweg 12, 9076 PH Sint Annaparochie

Blikvaart - groot_2.jpg