Stratech

Reserveringssysteem  

 • Contactpersoon Carmen Oude Rengerink
 • Provincie In heel Nederland actief
 • Plaats Enschede
 • Adres Pantheon 15

Stratech Booking neemt jouw gehele reserveringsadministratie uit handen!

Ben jij momenteel ook onnodig veel tijd kwijt aan je reserveringsadministratie? Twijfel jij over automatisering en ben je niet volledig op de hoogte van de voordelen die een reserveringssysteem jou kan bieden? Laat ons je helpen zodat jij klaar bent voor het nieuwe seizoen! 

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven als mini campings, B&B's en groepsaccommodaties. Het systeem ondersteunt in je dagelijkse werkzaamheden, waardoor jij je reserveringsadministratie altijd op orde hebt en meer tijd over houdt voor zaken waar je goed in bent: aandacht geven aan je gasten!

Al vanaf € 30,00 per maand!

Veel voordelen voor een kleine investering: Stratech Booking neemt jou al vanaf € 30,00 per maand alle administratieve rompslomp uit handen! Deze kosten zijn gebaseerd op het aantal plaatsen en/of accommodaties op jouw recreatiebedrijf, dus je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Bereken hier eenvoudig jouw maandelijkse kosten.

Wat levert automatisering mij op?

Door te gaan automatiseren maak je het voor jezelf aanzienlijk makkelijker en kun je veel kostbare tijd besparen:

 1. Online boeken
  Hoe vaak word jij op een dag gebeld en/of gemaild met de vraag of je nog beschikbaarheid hebt? Door gebruik te maken van het online boeken maak je de gast zelfredzamer én kun je hem of haar sneller van een antwoord voorzien. De gast kan namelijk gelijk op de website zien wat er beschikbaar is en wat de bijbehorende kosten zijn.
 2. Inzicht in beschikbaarheid
  Je wilt graag snel en eenvoudig kunnen zien wat je bezetting is voor de aankomende week of weken en welke plaatsen je voor die periode nog beschikbaar hebt. Met behulp van een handig en overzichtelijk planbord heb je dit in één oogopslag inzichtelijk.
 3. Gegevens eenmalig vastleggen
  Vaak heb je te maken met terugkerende gasten. De gegevens van deze gasten worden bij elk bezoek meestal opnieuw genoteerd. In Stratech Booking hoef je deze gegevens maar één keer in het systeem vast te leggen en kun je deze bij een terugkerende reservering direct opnieuw gebruiken.

Stratech-Booking

 1. Versturen van reserveringsbevestigingen
  Zodra een gast een reservering heeft gemaakt, wil je deze natuurlijk per e-mail bevestigen. Door dit met behulp van Stratech Booking te doen worden alle gegevens van de reservering automatisch ingevuld en kun je direct de reserveringsbevestiging snel en foutloos versturen.
 2. Aankomsten- en vertrekken per dag
  Graag wil je, wanneer jouw dag begint, weten welke gasten er allemaal aankomen en vertrekken. In Stratech Booking zijn deze in één oogopslag inzichtelijk. Deze zijn vervolgens ook nog eens direct in- en uit te checken.
 3. Aanlevering boekhouding
  Voor de boekhouding heb je verschillende gegevens nodig, waaronder een btw-overzicht. Het is vaak een tijdrovende klus om al deze gegevens te verzamelen, waarna de boekhouder ook nog eens tijd kwijt is voor de verwerking. Met Stratech Booking zijn deze gegevens met één druk op de knop beschikbaar, uit te draaien en direct gereed voor de boekhouding.
 4. Opgave toeristenbelasting
  De gemeente wil elk jaar weten hoeveel toeristenbelasting je hebt ontvangen. Het kost vaak veel tijd om dit te berekenen en op papier te krijgen. Met Stratech Booking is de toeristenbelasting in één overzicht beschikbaar, die je gelijk kunt versturen naar jouw gemeente.  

Deze recreatiebedrijven zijn al enthousiast!

Veel kleinere recreatiebedrijven zijn enthousiast over Stratech Booking en profiteren al van de voordelen!

Stratech Quotes Booking gebruikers

Gratis online demo

Graag laten we jou tijdens een online demonstratie in een half uurtje - geheel vrijblijvend - alle voordelen van ons reserveringssysteem zien! Deze demonstratie kun je via je computer, tablet of telefoon bekijken wanneer het jou uitkomt.

Meld je hier aan en ervaar met eigen ogen dat het allemaal veel eenvoudiger kan!

Wij helpen je graag verder!

Wil jij ook tijd besparen en deze tijd besteden aan persoonlijk contact met je gasten, zodat jouw dagelijks werk nóg leuker wordt? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze Stratech Booking Specialisten, zodat zij je kunnen laten zien hoe Stratech Booking jou hierbij kan helpen!

Contactblok