UwBoeking

Reserveringssysteem  

  • Contactpersoon Uwe van der Beek
  • Provincie Actief in heel Nederland
  • Plaats Zwolle
  • Adres Marsweg 55

Een reserveringssysteem, heb ik dat nodig?

Veel campings maken al gebruik van een reserveringssysteem, maar ook een aantal nog niet. Niet iedere campingeigenaar weet namelijk wat een reserveringsysteem doet. Wat kun je namelijk met een reserveringssysteem? Wat zijn de voordelen ervan? En is zo’n systeem wel van toepassing voor mijn kleine camping? Op deze en meer vragen is er nu eindelijk antwoord.

Online reserveringen ontvangen via je eigen website

Een van de belangrijkste voordelen van het reserveringssysteem van UwBoeking.com is dat potentiële gasten nu ook eenvoudig online, via jouw eigen website een reservering kunnen plaatsen. Dit gebeurt doormiddel van de gebruiksvriendelijke boekingsmodule. Met de boekingsmodule kunnen de potentiële gasten hun gegevens invoeren, aangeven wanneer ze willen kamperen en een kampeerplaats kiezen.

Daarnaast kunnen de potentiële gasten eenvoudig een automatische prijsberekening doen waarmee alle relevante informatie binnen één klik op de knop binnen handbereik is en ze direct een reservering of aanvraag kunnen plaatsen. De gasten krijgen automatisch de factuur opgestuurd, waarmee ze eenvoudig direct kunnen betalen via iDeal, PayPal, handmatige overschrijving of creditcard.

Binnen het reserveringssysteem van UwBoeking.com kun je ook altijd nog handmatig reserveringen toevoegen, waardoor je potentiële gasten die liever bellen of mailen nooit misloopt. Reserveringen achteraf wijzigen of annuleren is ook altijd mogelijk binnen het reserveringssysteem. Met het reserveringssysteem van UwBoeking.com ontvang je dus meer reserveringen, maar houd je altijd zelf de touwtjes in handen.

UwBoeking Knipsel

Nooit meer dubbele reserveringen

Het reserveringssysteem van UwBoeking.com is ook eenvoudig te koppelen met andere partijen en marketingplatforms zoals Booking.com. Dit gebeurt via een iCal-koppeling. Met de koppeling zijn plaatsen die al gereserveerd zijn via andere websites niet meer te boeken via jouw website. Reserveringen die via jouw website worden gemaakt worden ook gecommuniceerd naar de marketingplatforms, waardoor dubbele reserveringen vanaf nu verleden tijd zijn.

Alle tools voor een langdurige en succesvolle klantrelatie

Met het reserveringssysteem van UwBoeking.com bespaar je een hoop administratieve rompslomp. Hierdoor houd je meer tijd over voor belangrijkere dingen, zoals het bouwen aan langdurige en succesvolle klantrelaties. Ook hierbij helpt het reserveringssysteem van UwBoeking.com.

Binnen het reserveringssysteem kun je eenvoudig automatische gepersonaliseerde mails versturen naar je gasten. Denk hierbij aan reserveringsbevestigingen en betalingsherinneringen, maar ook aan bedankmails en vragen tot het schrijven van een review. Al deze mails zijn helemaal naar jouw stijl te maken en in te stellen. Op deze manier houd je goed contact met de klant, met een hogere klanttevredenheid als gevolg. Dit allemaal zonder dat je meer tijd kwijt bent of hoeft in te leveren op de persoonlijke touch.

 UwBoeking sliders_reserveringen

Een reserveringssysteem voor alle soorten campings

Het reserveringssysteem van UwBoeking.com is geschikt voor alle campings, van alle formaten. Bij UwBoeking.com krijg je alle voordelen en betaal je nooit teveel.

Wil jij ook meer reserveringen ontvangen, nog meer tevreden klanten krijgen/behouden en tijd besparen in de administratie? Neem dan contact met ons op! We beantwoorden je vragen graag en helpen je ook graag verder!

UwBoeking.com
Marsweg 55
8013 PE  Zwolle
Tel: 038-4669999 (werkdagen van 08:30 tot 12.15 & 13.00 tot 16.30)
Mail: sales@uwboeking.com