Speciaal voor Vekabo-leden

Aanbod Fietsers Welkom

Speciaal voor Vekabo-leden biedt het Fietsplatform een scherp geprijsd abonnement op Fietsers Welkom, waarmee je bedrijf onder de aandacht komt van duizenden fietsers.

Fietsers Welkom

Fietsvriendelijke logies

Fietsers Welkom! is het kwaliteitslabel voor fietsvriendelijke horeca, campings en logies in Nederland. Het label wordt uitgegeven door Stichting Landelijk Fietsplatform. Door heel Nederland zijn zo’n 1.000 bedrijven bij het label aangesloten. Doel van het label is om de fietsvriendelijke logies en horeca langs fietsroutes in kaart te brengen en te promoten. Hiermee laten we fietsers zien welke bedrijven extra aantrekkelijk zijn voor een pauze of een overnachting.

Wil je met je bedrijf deelnemen aan Fietsers Welkom? Check dan hieronder of je voldoet aan de criteria. Zo ja? Meld je dan direct aan. LET OP: gebruik bij het aanmelden de actiecode Vekabo.

Promotie van aangesloten bedrijven

Aangesloten bedrijven worden primair gepromoot op www.nederlandfietsland.nl Deze populaire website wordt beheerd door het Fietsplatform. Elk bedrijf krijgt een eigen pagina op de website en een vermelding op de kaart bij de routes die in de buurt lopen. Daarnaast worden deelnemende bedrijven getoond op tal van andere media, waaronder de LF (lange afstand Fietsroutes) Basiskaart, de fietsapp en de fietsrouteplanner.

Nederland_Fietsland

Camping op de kaart

Bedrijf op Nederland Fietsland

Criteria Fietsers Welkom!

Fietstoeristen en recreatieve fietsers hebben vaak specifieke wensen, daarom zijn voor deelname aan Fietsers Welkom! enkele laagdrempelige criteria opgesteld.

 • Campings houden een plaats voor trekkers beschikbaar.
 • Logies & campings accepteren gasten voor 1 nacht.
 • Logies bieden een afgesloten fietsenstalling.
 • Daghoreca is vrij toegankelijk (dus geen betaalde attractie).
 • Daghoreca is van mei t/m september, tenminste 5 dagen per week geopend.
 • Er is een bandenplakset en fietspomp aanwezig.
 • Er is (vanzelfsprekend) een EHBO-set aanwezig.
 • Fietsers kunnen gratis hun bidon bijvullen.
 • Er zijn fietskaarten ter inzage of te koop.
 • Accu’s van elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen.
 • Natte kleding is geen bezwaar. Logies bieden een droger of droogrek.

Kosten

Fietsers Welkom! is een non-profit initiatief. Deelnemers betalen een jaarlijkse contributie om de gegevens up-to-date te houden en de adressen te ontsluiten via diverse kanalen. Speciaal voor Vekabo leden is het tarief € 30,- excl. btw per jaar (normaal tarief € 50,-). De kosten worden gefactureerd door Vekabo.

Aanmelden

Wil je met je bedrijf deelnemen aan Fietsers Welkom en voldoe je aan bovenstaande criteria? Meld je dan direct aanLET OP: gebruik bij het aanmelden de actiecode: Vekabo. Ben je al deelnemer van Fietsers Welkom?

Vragen?

Logo Stichting Landelijk FietsplatformHeb je vragen over Fietsers Welkom? Neem dan contact op met Stichting Landelijk Fietsplatform.

info@fietsplatform.nl / T: 033 – 465 36 56