Over ervaringen bij onze camping of accommodaties

Blogs

Regelmatig gaan bloggers of influencers er voor ons op uit voor een vakantie bij een In het Groen camping of accommodatie. En dat levert altijd leuke verhalen en mooie beelden op. Heb je zelf een populair blog? Neem dan contact met ons op via info@inhetgroen.nl, en wie weet kan je voor ons op pad.

Nixhoeve - Gezin op Reis.jpg
Gezin op Reis
Luxe logeren bij de boer

Lekker buiten zijn, midden in het groen bij de boer, en toch de luxe van thuis. Dat ervaarde Elke van Gezin op Reis met haar man en twee jonge kinderen tijdens een weekendje bij de Nixhoeve in Genderen (Noord-Brabant). Ze verbleven in een glampingtent mét jacuzzi. Volop luxe in het groen!

Lees meer
Lone Drifters - Waterliniehoeve 2023.jpg
LONE DRIFTERS
Weekendje in een hooiberghut

Evelyn van Lone Drifters verbleef twee nachten in een van de hooiberghutten bij de Waterliniehoeve in Woerdense Verlaat (Noord-Holland). Naast het fijne -duurzaam gebouwde- huisje bleek het een ideale locatie voor een mooie wandel-, fiets- en kanotocht.

Lees meer
Reistips met Kids - Terra Incognito.jpeg
Reistips met kids
Kamperen in een stadsbus

Een prachtige kleine camping, een oude stadsbus om in te logeren en het Amstelmeer om de hoek; ideale elementen voor een heerlijke vakantie in het groen. Alyt van Reistips met Kids heeft het met haar kinderen ervaren en verbleef enkele dagen bij Terra Incognito in Westerland (Noord-Holland).

Lees meer
Boomhut - Food Travel Photography.jpeg
Food Travel Photography
Logeren in een boomhutsuite

Bianca van Food Travel Photography ging voor ons overnachten in een boomhutsuite bij Buytenplaets Suydersee in Lelystad. Op haar website lees je haar ervaringen én wat er allemaal in de regio te zien en te doen is.

Lees meer
Kidslovetravel - Van 't Zandeind.jpeg
Kids Love Travel
Met kinderen in een Pipowagen

Kevin en Aafje van Kidslovetravel.net verbleven met hun jonge kinderen in een pipowagen bij Beleefboerderij Van 't Zandeind in Riel (Noord-Brabant). Het ervaren reisgezin werd positief verrast, door de leuke activiteiten en de dieren op de boerderij, de heerlijke pipowagen en de hartelijke ontvangst. 

Lees meer
Buytenplaets Abelen - Anne Travel Foodie.jpeg
Anne Travel Foodie
Glamping in Flevoland

Anne van Annetravelfoodie.com kampeerde in luxe, in een dome tent van Buytenplaets Abelen in Dronten (Flevoland). Glamping zoals glamping bedoeld is, midden in het groen, maar met het comfort van thuis. Nou, dat beviel Anne wel!

Lees meer
Kidseropuit - de Mebel.jpeg
Kidseropuit.nl
Met de kids op een boerderijcamping

Froukje van Kidseropuit.nl nam naar stadskinderen mee naar Boerderijcamping De Mebel in De Heurne (Gelderland). De hele dag buiten spelen, op en rondom de boerderij, de gastvrijheid van de Mebel en de rust en het groen van de Achterhoek maakte het een heerlijk verblijf.

Lees meer
Landgoed-de-Barendonk-1-2.jpg
Reisgenie.nl
Overnachten op een groen landgoed

Kimber van Reisgenie.nl genoot van de Brabantse gastvrijheid bij Landgoed Barendonk in Beers. Ze verbleef er een nacht in een tiny house en genoot van de groene omgeving, vol cultuurhistorie.

Lees meer