Tips en inspiratie

Boerencampings in Zeeland

Zeeland, een provincie doordrenkt met de frisse zeelucht en doordrongen van de rust die je enkel vindt in de uitgestrektheid van het landschap. Voor degenen die houden van het buitenleven, is kamperen in Zeeland een unieke ervaring. Denk aan rust, ruime plekken, weidse vergezichten, vriendelijke boeren, en een sfeer van oprechte gastvrijheid. Bij een boerencamping in Zeeland is het altijd heerlijk kamperen.

Camping Gideonse.jpeg

De voordelen van een boerencamping

Rust en ruimte in overvloed

Een boerencamping staat synoniem voor rust en ruimte. Ver weg van de stadsdrukte vind je hier een oase van stilte, waar enkel het geluid van ruisende bomen en fluitende vogels de lucht vult. De ruime kampeerplekken bieden privacy en een gevoel van vrijheid, waardoor je optimaal kunt genieten van de natuurlijke omgeving.

Gastvrijheid van de boerderij

Een boerencamping biedt niet alleen een plek om te overnachten, maar ook een inkijkje in het boerenleven. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel, en vaak kun je als kampeerder meegenieten van het reilen en zeilen op de boerderij. Verse eieren van de eigen kippen, zelfgemaakte producten en vriendelijke boeren maken de ervaring uniek en persoonlijk.

Kind op de boerderij.jpeg
Een boerencamping biedt niet alleen een plek om te overnachten, maar ook een inkijkje in het boerenleven.
Dishoek Zeeland.jpg

Echte Zeeuwse belevenis

Stranden en Deltawerken

Zeeland staat bekend om zijn uitgestrekte kustlijn en imposante Deltawerken. Kamperen aan de Zeeuwse kust betekent genieten van gouden zonsondergangen in Catszand of het ontdekken van de indrukwekkende Oosterscheldekering. Breng een bezoek aan Deltapark Neeltje Jans en duik in de geschiedenis van de watersnoodramp.

Historische Steden en Dorpen

Laat je betoveren door de charme van historische steden zoals Middelburg, Veere en Goes. Slenter door smalle straatjes met kinderkopjes, bewonder prachtige gebouwen en proef de Zeeuwse cultuur. De gastvrijheid van deze plaatsen maakt je vakantie compleet.

Natuurpracht in de Zak van Zuid-Beveland

Verken de groene pracht van de Zak van Zuid-Beveland, een van de oudste polderlandschappen in Nederland. Fiets langs bloemrijke dijkjes en ontdek een uniek gebied met een rijke flora en fauna. Onder water wacht een kleurrijke verrassing voor duikliefhebbers.

De Boshoek Serooskerke.jpeg

Meer dan honderd boerencampings bij In het Groen

Kamperen bij een boerencamping in Zeeland is een onvergetelijke ervaring die je dichter bij de natuur en de lokale cultuur brengt. Laat de stress van het dagelijks leven achter je en omarm de rust, gastvrijheid en het groen. In Het Groen biedt meer dan boerencampings in Zeeland. Boek vandaag nog je vakantie en ga er lekker op uit.

Bekijk de boerencampings