Kom onder de aandacht bij 700 campings en accommodaties

Adverteer nu bij In het Groen

In het Groen, onderdeel van de vereniging Vekabo, kent ruim 600 aangesloten kleine campings, vakantiehuizen, groepsaccommodaties en B&B's. Hebt u een relevante dienst of product voor deze bedrijven? Adverteer dan bij In het Groen.

Adverteren.jpg

Wat bieden we?

Vaste pagina op onze website

U krijgt een pagina die u geheel zelf kan inrichten. Met uw basisgegevens, informatie over u producten en diensten en eventuele aanbiedingen. De website komt in overzicht dat we regelmatig onder de aandacht brengen bij onze aangesloten ondernemers. Een voorbeeldpagina ziet u hieronder.

Aandacht in onze leden-nieuwsbrief

Elke maand versturen we een nieuwsbrief naar de ruim 600 bij ons aangesloten eigenaren van kleine campings en accommodaties. Uw bedrijf krijgt aandacht in een van die nieuwsbrieven. U kunt zelf kiezen welke maand uw voorkeur heeft. Mocht u in meerdere maanden aandacht willen in de nieuwsbrief, dan kan dat ook tegen een apart tarief. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n advertentie in de leden-nieuwsbrief.

Interesse of vragen?

Mocht u interesse hebben om te adverteren, vul dan onderstaand formulier in, of mail direct naar bramtimmers@vekabo.nl. We nemen dan binnen enkele werkdagen contact met u op. Heeft u vragen? Neem dan contact op met marketing manager Bram Timmers, via bramtimmers@vekabo.nl.Voorbeeld advertentiepagina

Voorbeeld advertentiepagina website In het Groen

Screenshot nieuwsbrief

Voorbeeld advertenties leden-nieuwbrief In het GroenAanmelden adverteren bij In het Groen

Heeft u interesse om te adverteren bij In het Groen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen binnen enkele werkdagen contact met u op.