Aantrekkelijk aanbod voor leden

Recreatieverzekeringen.nl

Speciaal voor Vekabo-leden biedt RecreatieVerzekeringen.nl een annuleringsverzekering voor gasten. Wanneer een gast hier gebruik van maakt ontvang je als Vekabo-lid 10% van de poliskosten die de gast betaalt.

Banner_recreatieverzekeringen

Extra service voor je gasten

Als recreatieondernemer wil je tevreden gasten. Het kan echter voorkomen dat een gast wegens omstandigheden helemaal niet komt of onverhoopt eerder moet vertrekken. Iets wat in deze corona tijd nogal eens voorkomt. Voor je gast is dit een financiële strop, want hij moet wel (een gedeelte van) de afgesproken huursom aan je betalen. Je kan je gast een annuleringsverzekering aanbieden om zich tegen dit financiële risico te verzekeren. Hiermee bied je je gast niet alleen extra service, je hebt er zelf ook voordeel bij. De nog door je gast te betalen annuleringskosten, krijg je rechtstreeks door de verzekeringsmaatschappij uitgekeerd. Én je krijgt voor elke door je gast afgesloten annuleringsverzekering een administratievergoeding van 10% van de premie (exclusief de poliskosten en assurantiebelasting). Ook Vekabo profiteert mee en ontvangt 5% van de premie.

Voor wie?

RecreatieVerzekeringen.nl biedt de annuleringsverzekering voor individuele gasten (tot maximaal 4 gezinnen of 9 reisgenoten) en voor groepen (meer dan 4 gezinnen of 9 reisgenoten). De prijs is afhankelijk van de prijs van de boeking.

Veilig & vertrouwd

Recreatieverzekeringen

RecreatieVerzekeringen.nl is de formele tussenpersoon van de N.V. Schadeverzekering-Maatschappij Bovemij. RecreatieVerzekeringen.nl heeft een officiële vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten).

Hoe bied je de annuleringsverzekering aan?

Je stuurt bij iedere boeking in de bevestigingsmail een link mee. Doe dit altijd wel met een bijpassende tekst. Indien gewenst kan Recreatieverzekeringen.nl je een voorbeeld tekst mailen. Door te klikken op de link kan je gast direct een annuleringsverzekering afsluiten op RecreatieVerzekeringen.nl. De link is voorzien van een code zodat deze polis aan Vekabo gekoppeld wordt. Tijdens het afsluiten vult de gast de naam van je bedrijf in zodat ook dit vastgelegd wordt. De website en afsluitmodule is in het Nederlands, Duits en sinds kort ook in het Engels.

Je voordelen op een rij:

  • Extra service voor je gasten
  • Aantrekkelijke administratievergoeding
  • Een tevreden gast mocht het tot een annulering komen
  • Bij een te lage aanbetaling keren wij het resterende deel aan je uit
  • Snel en eenvoudig
  • Je geeft alles uit handen en dit voorkomt eventuele conflicten met je gast

Boekingsvoorwaarden

De annuleringsverzekering gaat uit van de annuleringsbepalingen zoals die vermeld staan in de Vekabo | In het Groen leveringsvoorwaarden. Als je de verzekering gaat aanbieden is het handig om de voorwaarden van Vekabo te gebruiken of je eigen voorwaarden op het punt annuleren aan te passen, indien nodig. 

Regels bij corona

Vekabo-lid Marrianne Hoekstra tipte ons terecht over de regels rondom corona: de verzekering geldt ook voor corona, mits een van de deelnemers ook daadwerkelijk ziek is. Bij quarantaine of angst voor het virus is de gast dus niet verzekerd voor een annulering. Dit geldt ook voor het advies van een huisarts om niet te gaan. Bij (bijna) overlijden aan corona van iemand in de eerste of tweede graad geldt de verzekering weer wel. Ook wanneer het een groep betreft en bijvoorbeeld een oma van een van die gasten is overleden aan corona. In dat geval kan de hele groep gebruik maken van de verzekering.

Aan de slag?

Mail dan bij iedere boeking deze link mee in de bevestigingsmail: https://www.recreatieverzekeringen.nl/onze-verzekeringen/101436.

Nog vragen?

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Chris van Eck van RecreatieVerzekeringen.nl, via 085-0027540 of info@recreatieverzekeringen.nl.

Voorbeeldteksten voor gasten

Onderstaande teksten kan je gebruiken om je gasten te informeren over de verzekering.

Voor de campinggasten

Heeft u er wel aan gedacht om een annuleringsverzekering af te sluiten? Want wat als nu uw vakantie ‘in het water’ valt? Bijvoorbeeld door ziekte van uzelf of één van uw familieleden. Maar er zijn meerdere redenen te noemen waardoor uw vakantie geannuleerd zou moeten worden. Dubbel pech, want niet alleen uw vakantie gaat niet door, u moet ook nog eens een deel of groot deel van de huursom/reissom betalen (ook wel de annuleringskosten genoemd conform de boekingsvoorwaarden). Sluit daarom een annuleringsverzekering af! Klik hier om snel en eenvoudig een annuleringsverzekering af te sluiten.

Voor de groepsaccommodatie

Er is niets leukers dan het plannen van een paar dagen weg met de hele groep. Behalve uitje zelf misschien dan. Maar wat nu als alles ‘in het water’ valt? Bijvoorbeeld door ziekte van uzelf of één van uw reisgenoten. Maar er zijn meerdere redenen te noemen waardoor uw vakantie geannuleerd zou moeten worden. Dubbel pech, want niet alleen uw vakantie gaat niet door, u moet ook nog eens een deel of groot deel van de huursom/reissom betalen (ook wel de annuleringskosten genoemd conform de boekingsvoorwaarden). Sluit daarom snel groepsannuleringsverzekering af! Vaak bent u voor maar een paar euro per persoon al verzekerd. Klik hier om snel en eenvoudig een verzekering af te sluiten.