Camping Comfort

Handige app voor campinghouders  

  • Contactpersoon Sjoerd Botter
  • Provincie
  • Plaats Schalkhaar
  • Adres Smidsweg 7

Meer tijd voor gastvrijheid!

Camping Comfort is er voor campingondernemers groot en klein die gedurende het seizoen regelmatig verzuchten: "zaten er maar meer uren in een dag". We bieden een app die communicatie met uw gasten beter en makkelijker maakt, zodat er tijd overblijft voor andere dingen. Sinds seizoen 2019 is de app met enthousiasme ontvangen door gasten en campingondernemers. Lees verder en ontdek hoe Camping Comfort u tijd oplevert én andere voordelen biedt.

Camping Comfort IHG

Waarom zou jij de app moeten proberen? Twee Vekabo-leden delen hun ervaringen:

Hanneke Minnen - Camping op den Stuwwal

"De app is voor ons een hele handige tool om makkelijk informatie te delen met onze gasten. Vragen ontvangen van gasten, of zelf een vraag stellen aan een gast gaat eenvoudig via de berichtenservice. Bovendien is het erg gebruiksvriendelijk en alle informatie is zelf goed aan te passen. Als kleine camping werkt dit voor ons ideaal. Wanneer je op zoek bent naar een eenvoudige manier om informatie te delen of snel contact te leggen met je gasten, dan is de app zeker een aanrader!"

Nathalie Adrichem-Bakkum (Minicamping de Nesse)

“Wij zijn heel erg tevreden! Onze gasten hebben de app vaak al voor aankomst gedownload en gebruiken hem volop tijdens het verblijf. Informatie is altijd up to date. Evenementen kun je makkelijk toevoegen. Als je een broodjesservice op de camping hebt, kunnen gasten dat heel handig via de app bestellen en betalen!  Je kunt je app naar eigen smaak inrichten met informatie en je eigen foto’s, zodat het een verlengstuk van je website is.”

Speciaal voor Vekabo leden biedt Camping Comfort een gratis testperiode aan tot 1 juni 2022. Grijp deze kans en ervaar het gemak van de Camping Comfort app tijdens het Paas- en Hemelvaart weekend. Start nu jouw proefperiode op www.campingcomfort.com. Je app is binnen 5 minuten gereed voor gebruik. Aanmelden voor deze actie kan tot 1 april.

Voordelen voor u als campingeigenaar

Elke dag tijd besparen

Alle functionaliteiten in de app zijn erop gericht uw werk zo gemakkelijk mogelijk te maken, en uw gasten een zo prettig mogelijke vakantie te laten beleven. Denk aan: belangrijke mededelingen direct onder de aandacht brengen met een pushbericht, rechtstreeks contact met uw gasten via de berichtenservice, elke avond automatisch een overzicht van de bestelde broodjes in uw mailbox en alle informatie in de informatiemap met één klik aanpassen en vertalen.

Meer vrijheid met de berichtenservice

Dankzij de handige berichtenservice hoeft u niet altijd op de receptie aanwezig te zijn voor vragen van gasten. Dit geeft de vrijheid om bijvoorbeeld op het terrein te werken en tegelijkertijd bereikbaar te zijn. Andersom werkt het ook: als u een vraag of mededeling heeft voor een gast, stuurt u direct en gemakkelijk een bericht. Zo hoeft u niet over het terrein te lopen in de hoop dat de gast zich op zijn plek bevindt.

Binnen 10 minuten online

Na aanmelden via de website is uw app direct klaar voor gebruik. De app heeft een simpel beheersysteem, waar u geen cursus of speciale kennis voor nodig hebt. Komt u toch ergens niet uit? Dan helpen we u snel via de chatfunctie. Een groot deel van de app wordt bovendien automatisch gevuld: denk aan activiteiten in de omgeving en teksten over de meest voorkomende faciliteiten op de camping of het park. Geschreven door een professionele copywriter en te gebruiken ter inspiratie of direct over te nemen.

De app is gratis en vrijblijvend te testen (tussen 1 oktober en 1 april) door je aan te melden op de website www.campingcomfort.app.