ICT werkplek

Uw specialist in draadloze (WiFi) verbindingen  

 • Contactpersoon Jeff van Toledo
 • Provincie Actief in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland
 • Plaats 's Heer Abtskerke
 • Adres Baarsdorp 1

ICTwerkplek, uw specialist in draadloze (WiFi) verbindingen voor de recreatie sector. Betrouwbare WiFi en stabiele straalverbindingen, bij ICTwerkplek hebben we alle kennis, tools en certificeringen in huis om dit te realiseren. Of het nu gaat om uw kantoor, winkel, schuur, B&B of camping, ICTwerkplek is uw (draadloze) netwerk specialist van Zeeland.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Internet verbindingen
 • Webhosting
 • WiFi voor binnen en buiten
 • Bedrijfsnetwerken
 • Telefonie
 • Camera toezicht
 • Digitale TV

Wij werken met een vast team van ervaren medewerkers en hebben een speciale focus op de recreatie en horeca sector als het gaat om ICT en alles wat daarvoor nodig is.

Wifi voor gasten

Ook voor uw gasten zijn wij u graag van dienst. Internet is niet meer weg te denken en uw gasten zullen ongetwijfeld de behoeften hebben aan een goede en stabiele draadloze verbinding voorzien van snel internet. Middels meerdere WiFi opstelpunten kunnen wij uw locatie voorzien van uitgebreide dekking. Ook op plaatsen waar geen bekabeling aanwezig is kunnen we middels een straalzender een opstelpunt creëren. Hierin zijn tal van mogelijkheden.

Daardoor is voor ons elke situatie maatwerk en werken wij niet met een 'standaard' oplossing.

ICTwerkplek Camping Wifi 2   ICTwerkplek Horeca WiFi

Telefonie

Voor uw telefonische bereikbaarheid staan onze telefonie experts voor uw klaar. Zij kunnen, middels onze eigen VoIP oplossing, uw locatie voorzien van telefonie waardoor u optimaal bereikbaar bent. Ook i.c.m. mobiele telefonie voor als u even niet bij uw vaste telefoon aanwezig bent en toch bereikbaar wilt zijn voor uw gasten. 

Digitale TV

Wij kunnen uw receptie, horeca accommodaties en uw recreatie verblijven voorzien van digitale TV. Hiervoor is uitsluitend een internet connectie nodig en een TV-ontvanger. De TV-ontvangers zijn alle ook voorzien van narrowcasting waarmee u de beschikking krijgt over een eigen TV kanaal waar u bijvoorbeeld een PowerPoint presentatie of andere informatie kan laten weergeven. Hier kunt u tal van informatie tonen welke voor uw gasten van belang zijn.

WiFi en ICT abonnement

Een uniek concept, het WiFi of ICT abonnement. Geen grote investeringen, wel een complete WiFi of ICT installatie voor uw gehele locatie. Het aanleggen en onderhouden van een compleet WiFi netwerk kan een behoorlijke investering zijn. Wij vinden dat dit voor elke ondernemer mogelijk moet zijn. Daar bieden onze WiFi en ICT abonnementen uitkomst. Met deze abonnementen betaald u een vast bedrag per maand voor alleen het gebruik van de WiFi of ICT installatie. Kijk op onze website voor alle informatie hierover.

Ook als u al in het bezit bent van diverse ICT diensten komen wij graag bij u op bezoek om gezamenlijk te bekijken of er mogelijkheden zijn tot verbetering en besparing. Vaak is dat mogelijk door slim combineren van diensten of het vernieuwen van contracten.

Wilt u meer informatie over ons en ICTwerkplek, kijk dan eens op https://ictwerkplek.nl

U kunt ons bereiken via info@ictwerkplek.nl of via 0113 745 239.