#FotovanDaan

Fotograaf  

 • Contactpersoon Daan van Gils
 • Provincie Actief in heel Nederland
 • Plaats Eindhoven
 • Adres Haagbeemd 71, Eindhoven

#FotovanDaan on Tour! 

Mijn naam is Daan van Gils van #FotovanDaan. Professioneel en gepassioneerd fotograaf met een avontuurlijk hart! Samen met mijn camperbus  “The Blue Lagoon” reis ik door het hele land om de mooiste foto’s op locatie te maken.

Nieuw in het diensten aanbod: #FotovanDaan on tour!

Ik kom dan met al mijn apparatuur en kennis over fotografie uw locatie vastleggen op een manier die uniek is in mijn branche.

Daan Nr.1

Wat kunt u verwachten?

Samen met “The Blue Lagoon” kom ik voor 1 of meerdere dagen uw locatie bezoeken, ik ben dus niet na 4 uurtjes alweer vertrokken. 😉

Daardoor heb ik alle tijd en ruimte om de juiste plaatjes te schieten. Zo heb ik bijvoorbeeld ook de kans om die prachtige zonsopkomst of zonsondergang te vangen. Dit alles in een relaxte en ongedwongen sfeer.

Daan Nr.2

Daan Nr.3

Wat zijn de mogelijkheden?

Als allround fotograaf ben ik van alle markten thuis en kunnen we dus ook alle kanten op. Van overzichtsfoto’s van uw locatie tot portretfoto’s van het personeel, detailfoto’s van eventuele verhuurobjecten of prachtige sfeerbeelden van de omgeving. Maar ook een combinatie van dit alles is mogelijk.

De foto’s worden dezelfde dag nog professioneel nabewerkt en aangeleverd zodat u ze meteen kunt uploaden op de website/socialmedia kanalen en evt. later ook nog kunt gebruiken voor reclame drukwerk.Daan Nr.6
Daan Nr.8
Daan Nr.11Daan Nr.13

Wat krijgt u geleverd?

 • Een ruime selectie foto’s geschikt voor website/socialmedia/drukwerk.
 • Aantal foto’s naar wens en in overleg maar meestal zijn het meer dan genoeg  foto’s om een website mee te vullen.
 • De foto’s worden standaard rechtenvrij aangeleverd, dus jij bepaald wat jij er mee doet zonder ingewikkelde licentie overeenkomsten.

Speciaal voor Vekabo-leden

Speciaal voor leden van in ’t groen kan ik dit pakket nu aanbieden tegen een zeer aantrekkelijk en concurrerend tarief, in de vorm van een all-in prijs van € 379,- exclusief BTW maar inclusief. reiskosten. Normaal tarief: € 399,-, exclusief btw en exclusief reiskosten.

Deze pakketprijs omvat het volgende:

 • 2 dagen fotografie+nabewerking op locatie
 • Aantal foto’s naar wens (binnen de mogelijkheden)
 • Incl. reiskosten
 • Rechtenvrij gebruik van alle geleverde foto’s

Het enige wat ik nodig heb is een stroompunt om de apparatuur aan op te kunnen laden, mijn slaap/werkplek heb ik al bij. Zien wij elkaar binnenkort?

Stuur een email naar: info@fotovandaan.nu of neem contact op via telefoon/whatsapp op telefoonnummer: +31643015790

De foto's op deze pagina zijn gemaakt bij Vekabo Camping Den Oorsprong in Boxtel (NB).

Daan Nr.14Daan Nr.15