Met Holiday Agent

Volledig boekbaar op In het Groen

Boekbaar_worden

Met Holiday Agent is het mogelijk om volledig boekbaar te zijn voor gasten via de In het Groen website. Doe jij in 2022 mee met de test? Voor zowel gasten als voor jezelf betekent dit nog meer gemak.

Holiday Agent vs Holiday Agent Lite

Standaard voor Vekabo leden is het gebruik van het systeem Holiday Agent Lite. Hiermee kunnen leden de beschikbaarheid van hun camping of accommodatie(s) aangeven, eventueel met een iCal koppeling. Wel is het zo dat boekingen nog niet in het reserveringsysteem van het Vekabo lid worden geplaatst. Dit is wel mogelijk met het volledige systeem: Holiday Agent. Hiermee kunnen gasten dus daadwerkelijk een volledige boeking plaatsen en zelfs al direct betalen bij het boeken. Dit betekent nog meer gemak en service voor de boeker als voor jou als Vekabo ondernemer.

Testjaar 2022

Het gebruik van Holiday Agent is net wat ingewikkelder dan Holiday Agent Lite. Mede hierdoor zijn er kosten aan verbonden bij onze webbeheerder Holiday Media. Samen met Holidy Media willen we dan ook graag 2022 gebruiken om het systeem te testen. Om te zien hoe zowel leden als gasten dit systeem ervaren en hiervan te leren. Op die manier kan het systeem nog gebruiksvriendelijker gemaakt worden zodat het nog aantrekkelijker wordt voor leden en gasten. Het doel is om Holiday Agent te testen met 20 Vekabo leden.

Extra aandacht voor deelnemers

Deelnemers aan de test met Holiday Agent profiteren naast het gebruik van het volledige boekingsysteem ook van extra aandacht. Zoals op de rubriek Uitgelicht op de homepage van de In het Groen website als via onze social media kanalen. Hiermee wordt de kans op boekingen vergroot.

Reserveringsysteem voorwaarde

Om deel te kunnen nemen aan de test met Holiday Agent is het een voorwaarde dat je al gebruikt maakt van een eigen reserveringsysteem. Zoals Tommy, Stratech, Recranet, Camping Care, etc. Met dit systeem wordt vervolgens een koppeling gemaakt zodat Holiday Agent de beschikbaarheid en prijzen kan zien en een boeking direct in je reserveringsysteem kan plaatsen.

Kosten: € 250,- voor 12 maanden

Deelname aan de test met het volledige boekingsysteem Holiday Agent bedragen € 250,- excl. BTW. De koppeling wordt ineens voor alle +/- 20 deelnemers gemaakt en de verwachting is dat dit in februari kan plaatsvinden. Vanaf dan is je camping en/of accommodatie(s) voor 12 maanden volledig boekbaar op In het Groen. Het systeem biedt diverse mogelijkheden, zoals ook het instellen van een betalingsmogelijkheid. Die opties bespreken we nog bij deelname.

Deelnemen? Meld je aan vóór 1 maart 2022

Heb je interesse om deel te nemen, meld je dan aan vóór 1 maart, bij Bram Timmers via bramtimmers@vekabo.nl of 06-14117211. De test gaat door bij minimaal 10 deelnemers, maar we streven naar minimaal 20 deelnemers.

Mogelijkheden Holiday Agent

Opties website

  1. Via een automatische koppeling met het eigen reserveringssysteem, door middel van een iCal koppeling.
  2. Wanneer prijzen worden aangepast in het eigen reserveringssysteem worden deze ook automatisch gewijzigd op de In het Groen website
  3. De boeking wordt direct in het eigen reserveringssysteem geplaatst
  4. Voor de test met Holiday Agent wordt een extra bijdrage van € 250,- gevraagd.