Door al je accommodaties te vermelden

Haal meer uit In het Groen

Vermelding Grytmanshoeve

Door met al je accommodaties op In het Groen te staan ben je volledig naar gasten en vergroot je ook de kans op meer gasten.

Onbeperkt extra vermeldingen voor € 65,-

Op de In het Groen website is het mogelijk om met al je verschillende accommodatietypen een vermelding te krijgen. Dit geldt voor alle typen, dus ook verschillende soorten kampeerplaatsen (denk aan standaardplaatsen, camperplaatsen of trekkerplaatsen). Hiermee kan de gast nog specifieker zoeken en doordat al je accommodatietypen een eigen pagina krijgen worden deze nog sneller gevonden. Nieuw dit jaar is dat er een vast totaalbedrag van € 65.- excl. BTW wordt gerekend, ongeacht het aantal extra vermeldingen. In het verleden was dit € 50,- per extra vermelding. Kortom, bij twee of meer extra vermeldingen ben je al een stuk voordeliger uit dan.

Basis contributie onveranderd

De basiscontributie voor 2022 is onveranderd ten opzichte van 2021. Wel is het zo dat er een wat ander rekenmodel geldt, dat beter aansluit bij de huidige markt. Er zijn drie categorien per type accommodatie en bij vakantieverblijven en B&B kamers is dit gewijzigd. Lees hier meer over de contributie per categorie en de toelichting hierop.

Hoe plaats je een extra vermelding?

In de handleiding lees je alle informatie over het toevoegen of aanpassen van een vermelding. Ook vind je hier informatie over het aanpassen van je prijzen, je basisgegevens of het doorgeven van de beschikbaarheid van je camping of accommodatie(s). Neem er de tijd voor en als je er niet uitkomt dan staan we je graag te hulp. Zo kunnen we een online afspraak maken om alles uit te leggen of om je gegevens door te nemen. Als je hier behoefte aan hebt, stuur dan een e-mail naar helpdesk@inhetgroen.nl, of bel met het secretariaat via 06-57183264.