Met een nieuwe naam voor gasten: In het Groen

Nieuwe koers voor Vekabo

Lancering In het Groen

Vekabo heeft op 21 juni 2021 haar nieuwe naam gelanceerd: In het Groen. Vekabo, veertig jaar geleden voortgekomen uit een initiatief van een groepje Zeeuwse boeren met een kampeervoorziening, staat tegenwoordig voor veel meer dan een verblijf bij de boer. In het Groen is er voor iedereen die op zoek is naar een buitenvakantie in de natuur, op het platteland of bij de boer.

“Deze nieuwe naam, met natuurlijk een nieuw fris uiterlijk, past beter bij wie we zijn en waar we voor staan,” licht voorzitter Ellen Kok toe, “namelijk kleine campings en accommodaties van hoogwaardige kwaliteit in het groen, waar onze gasten rust, aandacht en energie vinden. Ook de nieuwe website met meer mogelijkheden sluit veel beter aan bij het zoek- en boekgedrag en de behoeftes van onze huidige en toekomstige doelgroepen. Overigens blijft Vekabo als verenigingsnaam voor onze leden en partners gewoon bestaan. Maar voor de gast wordt het voortaan In het Groen.”

Vraag en aanbod komt bij elkaar op Inhetgroen.nl

Bezoekers vinden op de nieuwe website www.inhetgroen.nl inspiratie voor een vakantie in het groen. Zoals over interessante regio’s, overnachten bij een boerderij of op vakantie met kleine kinderen. Uiteraard is ook het gehele aanbod op de website te vinden, van de meer dan 700 aangesloten kleine campings, vakantiehuizen, Bed & Breakfasts en groepsaccommodaties door heel Nederland en daarbuiten. Tevens kan er worden gezocht op beschikbare campings of accommodaties in een bepaalde periode. Iets waar de gast van nu veel behoefte aan heeft en wat eigenaren van kleine campings en accommodaties ontzorgt en kansen biedt. Vraag en aanbod wordt hiermee nog meer bij elkaar gebracht.

Gezinnen met kleine kinderen

In het Groen gaat zich naast senioren meer richten op gezinnen met kleine kinderen. “Deze doelgroep heeft steeds meer interesse in een vakantie bij een kleine camping of kleinschalige accommodatie in het groen of op het platteland”, ziet Kok. “We spelen daar nu op in.”

Meer informatie: